7 Ocak 2015 Çarşamba

GEZİLESİ YERLER OYUNCAK MÜZESİ- INTERAKTİF ÇOCUK KUTUPHANESİ

              Oyuncak müzesine gittiğimizde ilk begendiğin kapıdaki devasal zurafalar oldu. Ama müzenin içerisindeki oyuncaklara dokunamadığın ve cam arkasında kaldığı için sanırım pek ilgini çekmedi. Muze içerisinde ilgini çeken diğer şeyde tren oyuncakları bölümüydü. Burdaki koltuğa oturdun ve yandaki oyuncaktan gelen tren sesi hoşuna gitti ilk etapta sonrada çıkmak istiyorum dedin:)
               Oyuncak müzesinde küçük bir atolye var ve burdaki oyuncaklardan seçilerek istediğin gibi boyanabiliyor. Seçimin cam agacı ve tren oldu. Özenle boyadın... Müzenin içerisinde olan Kırmızı burnun yolculuğu tiyatrosuna girdin babanla... çıktığında çok eglenmiş görünüyordun:)
              Bu kadar yol gelmişken (beylikdüzünden göztepeye) adını çokça duyduğum interaktif çocuk kutuphanesinide görmeni istedim. Kütüphanenın olduğu kadıköy özgürlük parkı çok guzel ...biz gittiğimizde yağmur başladığından gezemedik ama baharda tekrar geleceğimize dair söz aldın bizden... Kütüphane gerçekten çok güzel yakın olsak sık sık gideceğimiz bir yer olurdu. Hem oyuncaklar hemde kitaplar var. Fotograf çekmek yasak olduğundan fotograf çekmedik. Ama 1 saat kadar burda kaldık kitap okuduk oynadık...
           Hayatın boyunca hep mutlu anıların olur inşallah canım oğlum.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder