25 Nisan 2015 Cumartesi

ÇİKOLATA MÜZESİ

    Öncelikle herşeyin çikolatan olduğu bir alan karşılıyor bizi...Bir çikolata şelalesi tabi dayanamaz benim aşkım çikolataya hemen elini daldırdı ve biraz (sadece sana göre biraz) yedi:) Ne kadar öncesinde anlaşmış olsakta dayanamıyor tabii çocuk işte ...
Boğaz köprüsü,nuh un gemisi, tranvay, ünlü isimler , bir istanbul portresi her şey buyuk bir emekle hazırlanmış...
Sonrasında çocuk bölümüne alt kata indik burasıda bir masal dünyası..En cok pamuk prenses ve cadı, daha sonrasında dinazorlar çok ilgilini çekti. Pamuk prensesin olduğu bölümdeki salıncakta da sallandık çok hoşuna gitti bir masalın içine girdik. Yerde yanıp sönen ışıkları yakalamaya çalıştın.
Resim çektirmek için oluşturulan alana tırmanmaya çalıştın çok eğlendin.
Asıl mutlu kısmı dışarısı oldu. Anne burda da ali babanın çifliği varmış dedin. Tavuzkuşu tuylerini açtı, kuzuları keçileri sevdin. Keçileri besledin, papağana baktın, tavuklarla beraber koştun. Çıkmak istemedin ..
Çok eglendin, gülen yüzünü görünce bende çok mutlu oldum.
Ama sonrasında çikolata fazlalığında mı bilmiyorum yada olacağı vardı diyelim bağırsakların bozuldu, neseki çabuk atlattık bir gün dinlendik geçti. Artık daha temkinliyiz çikolata konusunda. İyileşince yiyeceğim dimi anne diyorsun yemiyorsun:))






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder